De schoonheid van de MLM Binary Pay Plan

De schoonheid van de MLM Binary Pay Plan

voordeel van een Binary Pay Plan dus maak je klaar voor extreme verlichting. Net als al mijn artikelen zal dit ook de handen op de Nitty Gritty dingen bevatten te doen die echt werken en zal veranderen en prikkelen Internetpräsenz u voor het beter.

Er zijn tal van multilevel of Network Marketing plannen

Er zijn tal van multilevel of Network Marketing plannen. In de loop der jaren had ik vaak gehoord van MLM-programma’s met een Binary Pay Plan, maar op die momenten had ik verkeerde indruk van de Binary Pay Plan die mij helaas gestopt van deelname aan de MLM-programma’s. Talk of niet profiteren van de langere been van een Binary Plan had helaas sloot mijn ogen en oren om de schoonheid van de Binary Pay Plan.

MLM programma pay plannen zijn een beetje zoals vriendinnen Alles auf einen Blick of vriendjes. Je gelooft dat degene die je hebt is het beste. Wat uw vooroordelen zijn van Binary Pay Plan bent, zult u een Binary Pay Plan MLM programma willen na het lezen van dit artikel.

In de meeste MLM-programma’s uw upline leden zijn zeer behulpzaam

In de meeste MLM-programma’s uw upline leden zijn zeer behulpzaam, maar meestal niet zo ver gaan als de leden te plaatsen onder u om uw winst lijn te verbeteren. Zij kunnen stap in eerste instantie om u op uw voeten en uit om een goede start voor zowel u als hen, maar dat is eigenlijk waar het stopt.

Er wordt vaak gezegd in MLM dat „Je geld verdienen op uw downline en niet op je upline dus kijk na uw downline“. In de meeste MLM betalen plannen is dit waar, maar niet in een Binary Pay Plan omdat uw upline heeft geen andere keuze dan op zijn minst plaats helft van zijn nieuwe leden onder u, zo niet alle van hen!

In een Matrix plan kan u ook de leden krijgen van uw upline

In een Matrix plan kan u ook de leden krijgen van uw upline, die vaak wordt genoemd „spill over“. In een matrix kan uw upline lid vijf mensen op zijn eerste niveau, wat betekent dat je slechts een vijfde (1/5) van een lekkage kan krijgen als je toevallig op zijn eerste niveau, minder als je op zijn tweede en zo -forth.

A Binary Pay Plan heeft maar twee benen, waardoor de Bi in Binary, wat betekent dat twee. Elk nieuw lid is geplaatst onder elkaar. In een Binary Pay Plan vindt u uzelf in een van uw uplines twee benen. Afhankelijk van de persoon. de twee benen zijn vaak de „Rechts en links been“ of „langere en kortere benen“ of „sterkere en zwakkere been“ genoemd.

De schoonheid van het binaire programma drukt zwaar hebben aangezien;

1. Je hoeft alleen maar twee mensen te sponsoren te komen voor groep commissies.
2. U bent twee keer betalen zoveel mensen als de groep die u op te bouwen.
3. U hoeft slechts één been op te bouwen.

4. Elk lid u sponsor is onder alle andere leden in de etappe die u bouwen geplaatst.

5. Alle leden profiteren van alle nieuwe leden gesponsord door alle leden upline in dat been.

6. De bovenstaande punten zijn eenvoudig uit te leggen en krachtige punten om nieuwe en ervaren MLM leden te werven.

Afgezien van de groep commissies en afhankelijk van het programma je lid wordt, kunt u een grote bonus op elke persoon die u persoonlijk te sponsoren.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *